Bedrijven

Wanneer er asbest aanwezig is in bedrijfspanden gaat het vaak om grote hoeveelheden. Een veelvoorkomende plek zijn de golfplaten daken van loodsen en stallen. Daarnaast kan het ook gebruikt zijn als isolatie van leidingen.

AB Werkt Asbestsanering heeft de laatste jaren veel ervaring opgedaan met het verwijderen van asbest bij bedrijven. Hierdoor is het mogelijk om de impact voor lopende bedrijfsvoering klein te houden.

Werkwijze

Veiligheid, voor medewerkers, klanten, dieren en omgeving, is voor ons heel belangrijk. De eerste stap is het maken van een inventarisatie. Na deze inventarisatie wordt het project, in overleg met de opdrachtgever gepland. Zo kunnen we er voor zorgen dat er zo min mogelijk hinder ontstaat en de bedrijfsvoering door kan gaan. We verwijderen het asbest en voeren het af. Ook bij aanvullende sloopwerkzaamheden kunnen wij ondersteunen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Indien er een calamiteiten ontstaat, zoals brand, waarbij asbest is vrijgekomen zijn, kun je ook contact met ons opnemen.

Kosten

Een correcte inventarisatie is de basis voor een passende offerte. Elke situatie is  anders. De kosten in de offerte worden gebaseerd op de hoeveelheid asbest en complexiteit van het saneren.  Wij geven in een vroeg stadium een schatting, zodat er al snel duidelijkheid is over het kostenplaatje.

Meer weten over asbestsanering?

Zodra er een vermoeden is dat er asbesthoudend materiaal aanwezig is, kun je contact met ons opnemen. We ondersteunen met advies en zorgen voor een passende oplossing. Je kunt ook direct een offerte aanvragen.

Wat klanten zeggen

"Het gaat niet altijd om de goedkoopste, het gaat ook om goede samenwerking en de degelijkheid van werken natuurlijk; dat is het belangrijkste"

Hub Gerrekens
Pluimveehouderij Reijmerstok

"We zijn zeer tevreden over AB Werkt Asbestsanering. We doen al jarenlang zaken met elkaar. Ze komen goed hun afspraken na."

Geert van den Beuken
Beuken bouwbedrijf Maasbree

Recente projecten

Enkele projecten die we realiseerden

Dakbeschot woning Heythuysen

Dakbeschot woning Heythuysen

Tijdens een mooie dag in februari hebben wij in Heythuysen gesaneerd. Het betrof in dit geval een particuliere woning waarvan het dakbeschot asbesthoudend materiaal bevatte. Wat: Dakbeschot Hoeveel: 220m2 Waar: Heythuysen

Jongveestal in Lemiers

Jongveestal in Lemiers

Bij een melkveehouder in Lemiers hebben wij het dak van de jongveestal gesaneerd. In drie werkdagen is circa 1.500m2 asbesthoudende golfplaat verwijderd. Binnen in de stal zijn de putten afgedekt met folie om te voorkomen dat er asbest in terecht zou komen. Na onze...

Golfplaten Tuinbouwloods

Golfplaten Tuinbouwloods

Voor een klant in Eijsden hebben wij bij een tuinbouwloods de Asbesthoudende golfplaten verwijderd. Hierbij is gebruik gemaakt van een roterende verreiker met een bereik van 30 meter. Daarnaast was er een 20m3 container aanwezig waar de asbest in geplaatst kon worden....

Vragen over asbestsaneren?

Neem contact op met Guido Kremer.
Bel: 0475 -35 20 30

Ons werk in beeld