Bedrijven

Wanneer er asbest aanwezig is in bedrijfspanden gaat het vaak om grote hoeveelheden. Een veelvoorkomende plek zijn de golfplaten daken van loodsen en stallen. Daarnaast kan het ook gebruikt zijn als isolatie van leidingen.

AB Werkt Asbestsanering heeft de laatste jaren veel ervaring opgedaan met het verwijderen van asbest bij bedrijven. Hierdoor is het mogelijk om de impact voor lopende bedrijfsvoering klein te houden.

Werkwijze

Veiligheid, voor medewerkers, klanten, dieren en omgeving, is voor ons heel belangrijk. De eerste stap is het maken van een inventarisatie. Na deze inventarisatie wordt het project, in overleg met de opdrachtgever gepland. Zo kunnen we er voor zorgen dat er zo min mogelijk hinder ontstaat en de bedrijfsvoering door kan gaan. We verwijderen het asbest en voeren het af. Ook bij aanvullende sloopwerkzaamheden kunnen wij ondersteunen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Indien er een calamiteiten ontstaat, zoals brand, waarbij asbest is vrijgekomen zijn, kun je ook contact met ons opnemen.

Kosten

Een correcte inventarisatie is de basis voor een passende offerte. Elke situatie is  anders. De kosten in de offerte worden gebaseerd op de hoeveelheid asbest en complexiteit van het saneren.  Wij geven in een vroeg stadium een schatting, zodat er al snel duidelijkheid is over het kostenplaatje.

Meer weten over asbestsanering?

Zodra er een vermoeden is dat er asbesthoudend materiaal aanwezig is, kun je contact met ons opnemen. We ondersteunen met advies en zorgen voor een passende oplossing. Je kunt ook direct een offerte aanvragen.

Wat klanten zeggen

"Het gaat niet altijd om de goedkoopste, het gaat ook om goede samenwerking en de degelijkheid van werken natuurlijk; dat is het belangrijkste"

Hub Gerrekens
Pluimveehouderij Reijmerstok

"We zijn zeer tevreden over AB Werkt Asbestsanering. We doen al jarenlang zaken met elkaar. Ze komen goed hun afspraken na."

Geert van den Beuken
Beuken bouwbedrijf Maasbree

Recente projecten

Enkele projecten die we realiseerden

Plafond en dak oude stal in Echt

Plafond en dak oude stal in Echt

In echt werd gesaneerd in een risicoklasse 2 containment. Bij de werkzaamheden werd gebruikt gemaakt van een grote materiaalsluis. In 3 dagen was de opdracht afgerond. In een later stadium wordt er nog 2 keer een sanering uitgevoerd op deze locatie. Wat: Plafond en...

Sanering plafond in St. Oedenrode

Sanering plafond in St. Oedenrode

In vier dagen tijd werd het containment opgebouwd en gesaneerd. Sanering van de plafondbeplating van de melkstal en de grote stal van de klant. De luchtmeting na de sanering was helemaal top volgens het bureau. Ook een bezoek van de omgevingsdienst Noord-Brabant gaf...

Sanering Dakbeschot in Nuth

Sanering Dakbeschot in Nuth

Met drie medewerkers is in twee dagen tijd het dakbeschot van een monumentale Carré boerderij gesaneerd, tijdens de werkzaamheden was er mogelijk kans op regen. Met het oog hierop heeft AB-werkt continue gezorgd dat het dak met een zeil bedekt was. Zo kon worden...

Vragen over asbestsaneren?

Neem contact op met Guido Kremer.
Bel: 088 - 99 11 515

Ons werk in beeld